Healing

* Första besöket kostar 700 kr och tar ca 1 timme inkl. samtal före och efter behandlingen samt chakrabalansering. Du kommer även att få med dig en personlig kristall.

*
Kommande besök kostar 600 kr för ca 45 minuter.

* Enbart
chakrabalansering kostar 400 kr och tar ca 25 minuter

Healingmassage.
 Avslappnande aromamassage med healing. En lättare  mer avslappnande massage som inte går ner på djupet men som tillsammans med healingen ger en underbar helhetskänsla. Tiden för detta är ca 50 minuter varav massagen tar ca 30 minuter och kostar 600 kr inkl. aromaolja.

Kontakta mig här på hemsidan och lämna ditt telefonnummer så ringer jag upp dig och vi bokar en tid. Gäller både healing och sittningar/seanser.

Privatsittningar:

Kostnad för en sittning, oavsett om det är vägledning eller bevisförande är 600 kr. Tid ca 45 minuter.

Vill du ha sittningen via telefon kostar det 400 kr. Tid ca 30 minuter. Jag skickar sedan över bilder på de kort som jag använder i sittningen

Armband med andlig rådgivning. 
Maila en bild på dig och jag läser av dina engeriger och gör ett personligt armband till dig. Med armbandet får du en skriftlig tolkning med andlig vägledning samt ett budskap från andevärlden.  
Pris inkl. armband 400 kr


 

Husavläsning. Om det händer konstiga saker hemma hos dig som du tror kan vara andlig aktivitet kommer jag hem till dig och undersöker det hela. Om det finns andlig aktivitet där tar vi reda på av vem och varför och försöker få det lungt igen. Kostnad för en husrensning är 600 kr. Om du bor mer än 2 mil från mig tillkommer resekostnader.

Hemseans: Här bjuder du in 5-10 personer till ditt hem. Jag kommer till dig och länkar upp till andevärlden för att komma i kontakt med dina gästers nära och kära. Jag kan även "läsa av" någon av dina gäster och ge en liten vägledning till henne/honom. En rolig tillställning för möhippor, tjejträffar eller  liknande. Om det är "för" många gäster kan jag inte lova att alla får en hälsning från andevärlden men så många jag hinner med i alla fall.

Kostnad för en hemseans är 200 kr /gäst. D.v.s. dina gäster betalar 200 kr för att få vara med på seansen. Jag vill att du har minst 7 gäster för att jag ska komma och om du har 8 gäster eller fler så slipper du själv betala. Om du bor mer än 2 mil från mig tillkommer resekostnad. Du kan även anordna seansen i lokal om du inte vill vara hemma hos dig.

Mediala kvällar. Precis som på hemseanserna börjar vi med en seans där vi tar kontakt med nära och kära. Därefter får varje gäst en 15 min lång vägledande privat sittning med tarotkort. Pris: 400 kr/pers

Livsstils-coaching. Med kraftfulla frågor kommer du själv på svaren på dina "problem". Detta kan göras på en session men om ditt problem är av större art, kan man kanske behöva 2-3 sessioner.
Pris för första träffen: 700 kr. Tid ca 75 minuter. Kommande träffar: 600 kr. Tid ca 50 minuter.

Mandalastavla med andlig rådgivning. 
Målningarna baseras på en blandning av numerologi och astrologi och jag utgår från ditt namn och födelsedag. Med målningen får du en skriftlig tolkning tavlan samt en  andlig vägledning och ett budskap från andevärlden.  
Pris tavla + rådgivning 500 kr